Περιγραφή του βιβλίου...

Check out my other blogs!

  • Το Fairytales προτείνει... - Πες το Ψέματα... Θέατρο Σταθμός Μεταξουργείο, Αττική Κυριακή 28 Απριλίου Μετά την θερμή υποδοχή του κοινού και τα συνεχή sold out, η παράσταση «Πες τ...
  • Το Fairytales προτείνει... - ΦΙΛΟΥΜΕΝΑ ΜΑΡΤΟΥΡΑΝΟ Θέατρο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ Μετά τα συνεχόμενα sold out και τη μεγάλη αγάπη του κόσμου η Μαρία Ναυπλιώτου και o Μελέτης Ηλίας επιστρέφ...

"Το πιο ολοκληρωμένο πακέτο για τον σχολικό εκφοβισμό στην Ελλάδα"

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

O Παρφές από τον Βορρά... στον Nostos!

O Παρφές από τον Βορρά... στον 
Nostos!
Εθνικής Λευκίμμης, Κέρκυρα
31/8/19


 Ο Παρφές ευχαριστεί... αυτοπροσώπως το ευγενικό και φιλόξενο προσωπικό του Nostos Food Hall στην Κέρκυρα, μετά το τέλος ενός ξέφρενου kid's book party!


Αφορμή στάθηκε το "βιβλιοταξίδι" του Παρφέ στο νησί των Φαιάκων και η παραμυθοιστορία της συγγραφέα Σοφιάννας Παϊδούση, για μικρούς και μεγάλους, σε μια kid's friendly εκδήλωση, με θεατρικό παιχνίδι, face painting, κληρώσεις δώρων, παγωτά έκπληξη, μουσική, χορό και παιχνίδι, που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει, σ' έναν βραβευμένο (για τα υπέροχα γλυκά του και όχι μόνο) χώρο υψηλής αισθητικής και καλλιτεχνικής προσέγγισης.


Ευχαριστούμε και πάλι από καρδιάς!


H παραμυθοιστορία του Παρφέ, της συγγραφέα Σοφιάννας Παϊδούση, για μικρούς και μεγάλους, καταλήγει σ' ένα ξέφρενο kid's book party, στο Nostos Food Hall στην Κέρκυρα.
Αφορμή στάθηκε το "βιβλιοταξίδι" του Παρφέ στο νησί των Φαιάκων και η kid's friendly εκδήλωση, με θεατρικό παιχνίδι, face painting, κληρώσεις δώρων, παγωτά έκπληξη, μουσική, χορό και παιχνίδι, που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει, την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού παρακαλώ, σ' έναν βραβευμένο (για τα υπέροχα σπιτικά γλυκά του) χώρο υψηλής αισθητικής και καλλιτεχνικής προσέγγισης.
Απολαύστε ένα χαρακτηριστικό medley hd video, που επιμελήθηκε η ίδια η συγγραφέας, με ορισμένες από τις best of στιγμές και όλους τους μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές, που μαζί με την εμψυχώτρια Αγγελική και τον ίδιο τον Παρφέ φυσικά, άφησαν το αποτύπωμά τους για τον επερχόμενο φθινόπωρο!
Video Shooting: Νίκος Κολίτσης



Mικροί -σχεδόν από... κούνια- και μεγάλοι, "ντυμένοι" παιδιά, εμπλέκονται δημιουργικά με πρωτεργάτη τον αγαπημένο ήρωα Παρφέ, της συγγραφέα Σοφιάννας Παϊδούση, στο Nostos Food Hall στην Κέρκυρα, με παιδαγωγικό μέσο το θεατρικό παιχνίδι και συνοδευτικά... παγωτά, μουσική, χορό, face painting και δώρα, γιατί... kid's book party είναι αυτό!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου