Περιγραφή του βιβλίου...

Check out my other blogs!

  • Το Fairytales προτείνει... - Πες το Ψέματα... Θέατρο Σταθμός Μεταξουργείο, Αττική Κυριακή 28 Απριλίου Μετά την θερμή υποδοχή του κοινού και τα συνεχή sold out, η παράσταση «Πες τ...
  • Το Fairytales προτείνει... - ΦΙΛΟΥΜΕΝΑ ΜΑΡΤΟΥΡΑΝΟ Θέατρο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ Μετά τα συνεχόμενα sold out και τη μεγάλη αγάπη του κόσμου η Μαρία Ναυπλιώτου και o Μελέτης Ηλίας επιστρέφ...

"Το πιο ολοκληρωμένο πακέτο για τον σχολικό εκφοβισμό στην Ελλάδα"

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Ο Παρφές στο Ζάππειο στο 48ο Φεστιβάλ βιβλίου!


Ο Παρφές... παίρνει τον λόγο από τη συγγραφέα Σοφιάννα Παϊδούση, δια χειρός οικοδεσπότη Τόλη Αναγνωστόπουλου και Bookia, απολαμβάνοντας... το Ζάππειο και το 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου, σε μια συνέντευξη-σταθμό στην παρθενική λογοτεχνική του διαδρομή!
❝Γιατί και φέτος η καρδιά του Πολιτισμού χτυπάει στο Ζάππειο!❞


Ο Παρφές πρωτοπορεί και σας προσκαλεί, μέσω της συγγραφέα Σοφιάννας Παϊδούση και της ιστορίας του, στο 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο στην Αθήνα, με οπτικοακουστικό μήνυμα σεβασμού, δύναμης, ειλικρίνειας και αποδοχής της διαφορετικότητας, εν όψει και της νέας σχολικής χρονιάς! Γιατί στο Ζάππειο, μαζί με το βιβλίο, γιορτάζουμε όλοι!!!


H κλινική εγκληματολόγος και ψυχολόγος Κέλυ Ιωάννου, Διευθύντρια του CSI Institute (Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας), συναντά τον Παρφέ και την πνευματική του μητέρα, συγγραφέα Σοφιάννα Παϊδούση, στο 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο.
Αιτία και αφορμή της λογοτεχνικής και "δια ζώσης" συνάντησης, αποτέλεσε η συνεργασία και η συνδρομή του Ινστιτούτου, διαμέσου και του "φύλακα άγγελου", Στρατηγού Μανώλη Σφακιανάκη, στην παραμυθοιστορία της συγγραφέα και στον αέναο αγώνα κατά του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού.
Άλλωστε, ο Παρφές έχει αρχίσει να χαμογελάει περισσότερο, ενώ μετά τις ευχές, τη θετική ενίσχυση και την παρότρυνση της ψυχολόγου για το πέρασμά του στο Θέατρο και... στην Έβδομη Τέχνη, είναι σίγουρο ότι δε θα μπορεί εύκολα να κλείσει μάτι τα βράδια, μέχρι τουλάχιστον αυτό να πραγματοποιηθεί!

Aποκλειστική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Νίκο Κολίτση




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου